- A la carte- 


 NFG Hotdog, jalapeno-oste pølse, reker, chimichurri, løkmajones og chili
105,-

Entrecôte, rotgrønnsaker, potetpuré og rødvinssaus med margbein

290,-

Dampet blåskjell i øl med svinekjake og chili
145,-

The NFG Bryggeribar Burger Tray
2x Burger med Pastrami
2x Snacks
Fries
445,- for 2 pers.

Mac 'n' Cheese, brokkoli, fontina & brioche smuler
125,-

Bangers and mash, engelske pølser, løksaus og potetpuré
165,-

Grillet Burger med Stilton, bacon og mayo

165,-

Grillet Burger med Pastrami, ost, bacon-jalapeno mayo
165,-

Sticky toffee-pudding, vaniljeis & salt karamellsaus
110,- 



-Sharing-meny-


Brød & lettpisket smør

Hjemmelaget pastrami

Spekeskinke

Salat på beter med ferskost, eple og hasselnøtter

Dampet blåskjell i øl med svinekjake og chili

&

Helgrillet entrecôte

Rotgrønnsaker, potetpuré og rødvinssaus med margbein

&

Sticky toffee-pudding

Vaniljeis og salt karamellsaus

Hele menyen 620,-

Hovedrett + dessert 425,-

Kun hovedrett 325,-


-Pattegris-

Hel med tilbehør, 3800,- (7-10 personer)

Halv med tilbehør, 1900,- (4-6 personer)

3-retters meny med pattegris, 695,- (min. 8 personer)

Må forhåndsbestilles, serveres kun til hele selskap.


-3-retters meny-

Ørrettartar med vaktelegg, pepperrot og kjernemelk

&

Grillbakt torsk med rotgrønnsaker, potetpure og hvitvinsaus

Eller

Enrecote med rotgrønnsaker, potetpure og rødvinsaus

&

Dagens dessert.

525,-


 

For bordbestilling kontakt oss på

nedrefossgaard@gmail.com